Hvorfor velge Navnemerket

Best verdi for pengene
Fri frakt
Enkel bestilling
Rask levering

Lag navnemerker

Størrelsen på navnemerkene


Klistremerker: 33×12 mm


Minilapper: 16×6 mm


Strykemerker: 30×14 mm

 

Slik gjør du

Klistremerker

Fine til å merke briller, telefon, nøkler og andre eiendeler med. Sørg for at overflaten hvor navnelappene skal sitte er jevn, ren og tørr. Gni godt over klistremerket med en finger slik at du fjerner alle luftbobler. La klistremerket sitte på noen timer før det utsettes for vask. Vask av med en fuktig klut.

De kan også klistres på vaskeanvisningslappen i klær, men vil ikke feste like godt på tøy som strykemerker.

Strykemerker

Fine til å merke klær og andre tekstiler med. Still strykejernet på høyeste varme, uten dampfunksjon. Stryk kun tekstiler som tåler stryking ved høy temperatur. Plasser navnelappen på ønsket sted, med teksten opp. Legg medfølgende papir eller bakepapir mellom strykejernet og merket. Sett strykejernet flatt over strykemerket og press forsiktig ned. Hold strykejernet helt rolig i cirka 5-10 sekunder. La lappen sitte på i noen timer før første vask. Navnelappene tåler gjentatte vask på høy temperatur.

https://www.facebook.com/navnemerket/videos/329520764051962/

 

 

Litt om Navnemerket

Vi ønsker å gjøre det enkelt og rimelig for din familie å merke eiendeler. Våre produkter har høy kvalitet og er svært enkle for deg å bestille, uten for mange valgmuligheter. Navnelapper bidrar til en praktisk hverdag for små og store, og dørskilt pynter opp inngangspartiet.

Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål.

Kundeservice
kundeservice@sandviks.com
T: 51 44 00 51

Vi besvarer alle e-poster så raskt vi kan og senest i løpet av neste arbeidsdag. Sandviks kundeservice er betjent 9-11 og 12-15 mandag til torsdag.

Sandviks AS, Strandsvingen 14, 4032 Stavanger